Voorgedefinieerde regels configureren

Voorgedefinieerde regels bevatten sjablonen van abnormale activiteit op de beveiligde computer. Abnormale activiteit kan een poging tot aanval omvatten. Voorgedefinieerde regels worden aangedreven door heuristische analyse. Er zijn zeven vooraf gedefinieerde regels beschikbaar voor Log Inspectie. U kunt al deze regels inschakelen of uitschakelen. Voorgedefinieerde regels kunnen niet worden verwijderd.

U kunt de activeringscriteria configureren voor regels die de volgende gebeurtenissen bewaken:

Voorgedefinieerde regels configureren in de Beheerconsole (MMC)

Voorgedefinieerde regels configureren via de Webconsole en Cloudconsole

Voorgedefinieerde regels configureren via de programma-interface

Als gevolg hiervan maakt Kaspersky Endpoint Security bij het activeren van de regel een kritieke gebeurtenis.